Training & Opleiding

Leer óf onderhoud het adviesvak

‘Het adviesvak’ geeft voldoening. Er is niets mooier dan ervaringen en kennis delen waarmee de ontvanger weer iets nieuws of beters creëert. Waar vervolgens anderen ook weer op voortborduren. Die continue kennisdeling heet vooruitgang en is zo oud als de mensheid.

Risicoadvies is “slechts” een radertje in dat geheel, maar wel een hele bijzondere. Beheers je dit vak goed, dan plavei je de weg voor ondernemende mensen die grote dromen, ambities en plannen hebben.

Je creëert de juiste randvoorwaarden en draagt bij aan een gezond financieel klimaat waarbinnen ondernemingen kunnen floreren. Persoonlijk is dat voor mij een hele sterke drijfveer om dit vak uit te oefenen.

De voordelen

  • Onafhankelijke, professionele analyse
  • Overzicht van specifieke risico’s van úw bedrijf
  • Bespreking van verzekerbare én niet-verzekerbare risico’s
  • Hulp bij het treffen van de juiste maatregelen
  • Daardoor: meer zekerheid over de continuïteit van uw bedrijf

Wft opleiding of PE training

Toch wil ik het niet bij uitoefenen laten. Ook het vak zelf wil ik delen met anderen. Daarom ben ik er ook voor mensen die:

  1. het vak van risicoadviseur willen leren via een Wft opleiding;
  2. of al in het vak zitten, maar hun kennis up-to-date willen houden middels een PE (Permanente Educatie) training.

Je leert of onderhoudt de theorie, met een sterke focus op schade- en inkomensverzekeringen, maar wel in een praktische context. Dat doe ik op basis van mijn eigen praktijkervaringen. Zodat jij je beter kunt inleven in de situaties waarin jij de helpende hand kunt bieden voor ondernemers.

Geen gortdroge theorie

Zeker als je het vak nog wilt leren geeft dit een scherper beeld van de praktijk. Maar ook als je al in het vak zit is het prettiger om op deze manier jouw kennis op peil te houden of bij te spijkeren. Een informele setting waarin ervaringen worden gedeeld wint het altijd van ‘droge’ theorieën opsommen.

Wil je weten hoe en wanneer je kunt aansluiten bij een van de twee trainingen zoals hierboven vermeld? Bel of mail me dan.