Diensten

Wat doet een risicoadviseur?

Een goede risicoadviseur zorgt ervoor dat je niet voor onverwachte, dure verrassingen komt te staan. Zoals altijd is het beter om te voorkomen dan genezen. De risicoadviseur maakt jou wegwijs in een wirwar van regelgeving, behoedt je voor mogelijke bedreigingen, maar wijst je net zo goed op kansen.

Zodat jij kunt:
➔ ondernemen
➔ groeien
➔ en concentreren op de belangrijkste taken in jouw drukke agenda.

Wat doet MKB Risico Adviseurs voor jou?

Je ziet hieronder vier diensten. Dit zijn brede kaders zodat we daarbinnen genoeg ruimte hebben voor jouw specifieke situatie. De vierde (opleiding & training) is een beetje een vreemde eend in de bijt. Dit doe ik voor risicoadviseurs in wording en voor adviseurs die eens in de zoveel tijd hun kennis bijspijkeren.

01 Risicomanagement

Wat zijn nou echt reële risico’s voor jóuw onderneming? Op basis daarvan maak ik een plan van aanpak. Sommige risico’s wil je bewust accepteren, andere risico’s wil je wegnemen. Bijvoorbeeld met een degelijk pakket aan verzekeringen of door uitbesteding van risico’s.

Bekijk meer
02 Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E)

Als je personeel hebt is dit een wettelijk verplicht onderdeel. Maar dat wil niet zeggen dat je dit helemaal alleen moet uitpluizen. Ik help, begeleid en ben die stok achter de deur om dit goed op orde te brengen voor jouw onderneming.

Bekijk meer
03 Inkomen & verzuim

Voor ziekteverzuim wil je de kop niet in het zand steken. Daarvoor is het financiële risico té groot. MKB Risicoadviseurs vindt voor jou en jouw werknemers de beste manier om dit risico af te dekken.

Bekijk meer
04 Opleiding & training

Ik help je op weg naar het Wft-diploma en verzorg PE (Permanente Educatie) trainingen. Met praktijkvoorbeelden maak ik theorie begrijpelijker en prettiger om te leren.

Bekijk meer